Industek Blogas

2023 01 29 Dar švaresnis oras darbo vietoje ir namuose 2023-ais metais


Kadangi vis daugiau laiko praleidžiame patalpose, negalime negalvoti apie orą, kuriuo kvėpuojame. Žinome, kaip svarbu patogi kėdė, kaip norisi miegoti tik ant patogios pagalvės, tačiau apie orą, kuriuo kvėpuojame, dažnai pamirštame. Oras mūsų namuose gali būti labiau užterštas nei oras lauke, todėl laikas imtis veiksmų. 
 

Be maisto įmanoma išgyventi apie savaitę. Be vandens - tris dienas. Tačiau be oro - vos minutę ar dvi. Jo mums reikia nuolatos ir dėl to yra gyvybiškai svarbu, kad oras, kuriuo kvėpuojame, būtų kuo švaresnis. Tikrai netrūksta mokslinių tyrimų ar apžvalgų, kurių centre - neigiama užteršto oro įtaka mūsų organizmui. Per mažas vėdinimas, prasta oro kokybė lauke, gyvenimas arti judraus eismo - visa tai prisideda prie to, kad oras namuose ar darbo vietoje neatitinka mūsų poreikių. Tačiau tam yra sprendimas - oro valytuvai. Ateinančiais 2023 metais tikimės augančio vartotojų dėmesio jiems. Susipažinkime su tuo, kaip oro valytuvai gerina mūsų komfortą.





Nemalonūs kvapai ne tik erzina, bet ir vargina

Blogi kvapai ir užsistovėjęs oras gali turėti neigiamos įtakos tiek darbingumui, tiek laisvalaikiui patalpose. Nemalonūs kvapai blaško, trukdo susikaupti atliekant užduotis ir mažina produktyvumą. Be to, blogi kvapai gali sukurti neigiamą atmosferą, kuri gali paveikti nuotaiką ir motyvaciją. Nemalonu ir svečių pasikviesti ar kaimynui duris atidaryti, jeigu namuose vyrauja blogas kvapas, ką jau kalbėti apie darbo vietą, kur susiburia ištisos komandos.

Pelėsis ir specifinis jo kvapas atsiranda dėl to, kad patalpoje vyrauja didelė drėgmė. Tai turi labai neigiamą poveikį patalpų oro kokybei. Pelėsis sukelia alergines reakcijas ir kvėpavimo takų sutrikimus… Tik nuolatinis vėdinimas ir oro valytuvai padeda tvarkytis su šiomis problemomis.

Stabdoma ligų sklaida darbo vietoje 

Pandemija parodė, kaip sparčiai ligos plinta darbo vietoje. Žmonės nuolat būna šalia, liečia ir naudoja tuos pačius daiktus, bendrauja. Net ir nejausdami žmonės gali platinti virusus. Nuo to gerai apsaugoti gali tik aukščiausios kokybės oro valytuvai. DAIKIN oro valytuvai turi technologines galimybes tai padaryti:

DAIKIN oro valytuvuose įdiegtos pažangiausios technologijos, skirtos užtikrinti švarų ir sveiką orą naudotojams. Pavyzdžiui, Flash Streamer technologija yra puikus, moksliškai įrodytos virusų neutralizacijos pavyzdys. Ši technologija veikia leisdama neigiamų jonų srautą, neutralizuojantį virusus. Be to, ECARF sertifikatas liudija, kad DAIKIN oro valytuvai veiksmingai mažina smulkių dalelių, įskaitant alergenus, bakterijas ir virusus, kiekį, esantį ore. Tiek vartotojai, tiek už sertifikavimą atsakingos organizacijos tai pastebi.

Pagalba kovojant su alergijomis

Naudojant aukštos kokybės oro valytuvą, pavyzdžiui, INDUSTEK siūlomus DAIKIN modelius, galima suvaldyti šią problemą. Moderniuose oro valytuvuose įrengti itin aukšto lygio HEPA filtrai, kurie veiksmingai surenka dulkių daleles ir žiedadulkes, filtruoja gyvūnų plaukus - pagrindinius alergijų sukėlėjus. Tad paleidus į darbą oro valytuvą, kvėpuoti pasidarys lengviau. Be to, DAIKIN oro valytuvuose įdiegtos pažangios technologijos, kurios veiksmingai valo orą jūsų namuose ir pašalina kitus teršalus, pavyzdžiui, lakiuosius organinius junginius, formaldehidą ir kvapus. Šie oro valytuvai gali padėti sukurti patogesnę ir sveikesnę patalpų aplinką.

Lietuvoje susidomėjimas DAIKIN oro valytuvais 2023 metais, panašu, kad tik auga. Dėl to, kad eliminuoja nemalonius kvapus, stabdo virusų plėtrą ir padeda suvaldyti alergijas - geras oro valytuvas darosi vis patrauklesne investicija privatiems ir verslo klientams. Pasirodo, sukurti jaukią ir saugią aplinką savo namuose - ne taip ir sudėtinga.