Naujienos

2022 12 16 Naujųjų metų išvakarėse – ypatingas „Daikin“ pasiūlymas


Atšalus orams, dėl šildomų patalpų prastesnio vėdinimo bei išsausėjusio oro, jose padidėja kenksmingų medžiagų. Negana to, šiandien namai ir pastatai yra geriau izoliuoti nei bet kada anksčiau. Į vidinę namų erdvę patekusios kenksmingos dalelės ir kiti alergenai pasilieka ore ilgiau. Tai ką daryti, norint kvėpuoti švariu ir tyru oru savo namuose?

Laimei „Daikin“ apie tai jau pagalvojo. Modernūs oro valytuvai ir drėkintuvai – tikras išsigelbėjimas kovojant su virusais ir bakterijomis, oro išsausėjimu ir paaštrėjusiais astmos simptomais. Ekspertai pastebi, kad ši vienkartinė investicija leidžia ilgai ir patogiai džiaugtis buvimu namuose, nebijant čiaudulio, kosulio ir kitų alergenų bet kuriuo metų laiku.

Oro valytuvai pašalina žiedadulkes, todėl sumažėja alergijų ir kvėpavimo takų infekcijų tikimybė. Esant geresnei oro kokybei, užtikrinama sveika miego aplinka ir išfiltruojami nemalonūs kvapai. Ypač naudinga patentuota „Daikin Flash Streamer“ technologija, kuri suskaido ir pašalina alergenus, tokius kaip pelėsius, erkutes ir žiedadulkes, kartu su nemaloniais kvapais. Ji kovoja su virusais suardydama jų paviršiaus baltymus ir sunaikindama juos oksidacijos būdu, kad jie taptų neveiksmingi ir nekenksmingi.

Unikali oro valymo technologija „Flash Streamer“ buvo sukurta 2004 m. Nuo to laiko įmonė vykdo jos veiksmingumo bandymus bendradarbiaudama su daugeliu valstybinių tyrimų institutų visame pasaulyje. 

Populiariausi „Daikin“ oro valytuvai

Vienas iš dažniausiai parduodamų oro valytuvų Lietuvoje yra „Daikin“ MC55W. Šis nedidelis simpatiškas ant grindų pastatomas oro valytuvas gali pašalinti dulkių daleles iš 82 kv. m patalpos per 30 min. Vos 6,8 kg sveriantis prietaisas yra 500 mm aukščio ir 270 mm pločio. Jis ne tik užima mažai vietos, bet tai taip pat yra pripažintas „Quiet Mark“ sertifikatu. Tai reiškia, jog valydamas orą tyliuoju režimu jis skleidžia vos 19 dB, kurį galime nesunkiai palyginti su 1 metru atstumu girdimu šnabždesiu ar lapų čežėjimu, kurie sukelia 30 dB garsą. Veikiantis „Turbo režimu“ pasiekiamas tik 53dB garsas, kuris prilygsta garsui ramioje bibliotekoje.

Daikin air purifier vizual 1-e18eb18d1d4de7ad43cdde7c6a3b0e95.png
Kodėl DAIKIN oro valytuvai išlieka rinkos favoritai?

INDUSTEK klientai taip pat išskiria, kad neseniai rinkoje pasirodęs DAIKIN MCK70YV oro valytuvas ne tik gerai valo orą patalpose, tačiau ir tai, jog nevargina jo naudojimas. Galima lengvai reguliuoti įrenginio veikimą, keisti režimus su nuotolinio valdymo pulteliu, o pats valytuvas yra ganėtinai kompaktiškas - telpa bet kurioje patalpoje, veikdamas neskleidžia didžiulio triukšmo, netrikdo rimties ir komforto.

Geriausias metas įsigyti – jau dabar!

Pasirūpinkite savo artimaisiais ir padovanokite jiems sveikatos ir gero oro gurkšnį Kalėdų bei Naujųjų metų proga – pasinaudokite ypatingu pasiūlymu

daikin air purifiers chrismas-296395532c712644a4621c431b0b29f7.jpg