Naujienos

2022 11 14 INDUSTEK naujausiame žurnalistų reportaže dalinasi aktualiausiais Lietuvai šildymo sistemų sprendimais


Jau nebe pirmus metus pastebime vis augančią tvarių pastatų paklausą, kas tiesiogiai įtakoja efektyvių  bei modernių šildymo bei vėsinimo sistemų poreikį.
 
Kartu su šildymo, vėsinimo ir kitų gero mikroklimato sprendimų pasauliniu lyderiu DAIKIN prisidėjome prie „Svencelės salos“ projekto įgyvendinimo, apie kurį iki šiol kalba Lietuvos gyventojai. Ambicingų architektų komandos suplanuoti ir statomi 32 įvairaus tipo namai reikalavo aukščiausios klasės atsinaujinančios energijos šildymo bei vėsinimo sprendimų. Todėl šio projekto statomuose objektuose buvo sumontuoti vieni moderniausių  A+++ klasę atitinkantys „Daikin Altherma 3“ šilumos siurbliai.
 

Ne paslaptis, kad lietuviškos Venecijos projektas vis dažniau pritraukia žurnalistų dėmesį. Industek šildymo sistemų atstovas naujausiame reportaže pasidalino inovatyviausiais DAIKIN ALTHERMA sprendimais bei atsakė į labiausiai rūpimus klausimus: Kas yra šilumos siurbliai ir kam jie skirti?; Kaip veikia skirtingi šilumos siurblių tipai?; Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis šilumos siurblį savo namams?