Naujienos

2022 09 27 Kas išvalys jūsų kambario orą ir jame palaikys optimalią drėgmę?


Mikroklimatas – tai vienas esminių aspektų, leidžiančių patalpoje jaustis patogiai. Būten oro kokybė – tiek temperatūra, tiek drėgmės bei užterštumo kiekis – kuria mūsų kasdienybę. Patalpų oras dažnai yra net kelis kartus labiau užterštas nei lauko oras, o mes didžiąją dalį savo laiko praleidžiame viduje. Turėdamas ilgametę patirtį oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje DAIKIN puikiai žino, ko reikia idealiam mikroklimatui.
 
Sveikata, ramybė ir komfortas tapo bene prioritetu daugelio žmonių namuose. Daugiau nei 90 metų oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje specializuojantis DAIKIN (Daikin Industries, Ltd., Japonija) žino, kad sveikam klimatui reikia ne tik šildymo ir vėsinimo, bet ir kokybiško oro, bei ramios, tylios aplinkos. DAIKIN įrenginiai, besirūpinantys mikroklimatu – oro drėkintuvai / valytuvai ir DAIKN ALTHERMA šilumos siurbliai ne tik užtikrina kokybišką kasdienybę, bet visa tai daro tyliai, stilingai bei energetiškai ir ekonomiškai efektyviai!
 
 

Gera savijauta – tai gurkšnis švaraus ir tyro oro! filtras

 

Industek_DAIKIN_oro valytuvas info clean-01-60f43593920f8d1b9d0936aace199cfd.png

Šiuo metu itin populiarėja oro drėkintuvai ir oro valytuvai, ypač susimąstant apie oro kokybę ateinant rudeniui bei šaltai žiemai. Oro tarša didmiesčiuose - milžiniška, tačiau kaip yra patalpų viduje? Kuom užterštas patalpų oras? 

Miestuose ir miesteliuose į patalpas patenka automobilių išmetamosios dujos, aplink vykstančių statybų, pramonės objektų, rūkymo, dulkių, žiedadulkių ir kitų šaltinių kenksmingos dalelės. Ozonas ar anglies dvideginis, esantys iškvėpuotame ore, taip pat mums kenksmingi. Sausame patalpų ore mes tampame itin pažeidžiami virusų, bakterijų ir alergenų. INDUSTEK UAB siūlomuose DAIKIN mikroklimato valdymo sprendimuose instaliuoti moderniausi technologiniai sprendimai: trigubi dulkių ir kvapo jutikliai, triguba filtravimo sistema, DAIKIN „Streamer“ ir aktyvių plazmos jonų technologijos, drėkinimo funkcionalumas. Kuri iš technologijų DAIKIN įrangoje yra svarbiausia oro švarinimo darbe – sunku išskirti. Bendras jų derinys garantuoja efektyvią apsaugą, švarų ir tyrą patalpų orą.

DAIKIN oro drėkintuvų/valytuvų MC55W, MCK55W bei MCK70YV su Ururu drėkinimo funkcionalumu patikimą veikimą garantuoja trijų žingsnių taršalų nukenksminimo programa. Valymas jau vyksta tik įsiurbiant užterštą orą, kur ant angose esančių filtrų nusėda pirmosios dulkės. Efektyviausias – tai elektrostatinis HEPA filtras, esantis giliau ir sugaudantis pačias smulkiausias (0,3 μm) kenksmingas daleles. Pagrindinė nukenksminamąjį poveikį daranti technologija – tai DAIKIN „Streamer“ technologija. Jos vykdomų oksidacijos procesų metu suskaidomos kenksmingos filtrų surinktos dalelės. „Streamer“ technologija stabiliai generuoja įgreitintų elektronų srautą. Būtent jie “sugaudo” kenksmingas daleles, išvalo orą nuo virusų, bakterijų, žiedadulkių, pelėsio ir kt. alergenų, tokių kaip gyvūnų kailio ar odos atplaišos, lakūs organiniai junginiai ir įvairiausi kvapai. To pasekmė yra  lengvinami ar visai išnykstantys alergijų ir astmos simptomai. 

 

Daikin MCK70YV - švaresnis oras bet kuriuose namuose

Visai nesenai, DAIKIN pristatė naują oro valytuvą bei drėkintuvą skirtą didesnėms patalpoms – MCK70YV. Šis oro valytuvas pasižymi tuo jog gali efektyviai pasirūpinti grynu net iki 100 kv.m komercinių ar gyvenamosios paskirties patalpų oro, kuriose geba sunaikinti ore sklandančias virusų daleles, alergenus, bakterijas ir nemalonius kvapus. Ir tai ne tik “ant popieriaus” surašyti faktai, nes šių oro valytuvų efektyvumas yra įrodytas moksliškai bei vis didesniu paklausumu  tarp Lietuvos gyventojų.

Daikin MCK70YV privalumai

Su dauguma oro valytuvų atliekama daugybė bandymų laboratorijoje, siekiant nustatyti jų filtravimo ir valymo greitį. Šitaip ne tik sužinosite, kas buvo išfiltruota iš oro bandymo metu, bet ir:

  • Oro drėkinimas, dulkių filtravimas ir dezodoravimas viename įrenginyje.
  • Švarus oras dėka Daikin „Pagauk ir išvalyk“ principo, skirto teršalų skaidymui.
  • Aukšto našumo HEPA filtras, sulaikantis smulkias dulkių daleles.
  • “Sugaudo” net iki 99 % smulkiausių kenksmingų dalelių ir pašalinių kvapų.
  • Jonizuoja orą.
  • Ururu drėkinimo funkcionalumas palaiko reikiamą patalpų drėgmę.
  • Nauja stilinga ir kompaktiška konstrukcija: 461x695x347 mm.
 

Turint omeny, kad šie japoniški oro valytuvai veikia ganėtinai paprastai, bet ypač efektyviai, akivaizdu, kad DAIKIN namuose netrukdo nei susikaupus dirbti, nei miegoti. Verta paminėti, kad ir DAIKIN oro valytuvai sertifikuoti „Quiet Mark“, kurie yra suteikiami tik akustiškai ištestuotiems įrenginiams. Juo naudodamiesi vartotojai gali lengvai atpažinti tylesnius gaminius namuose, darbo vietoje ir viešose erdvėse, kurie bus naudingi sveikatai ir gerovei.

Daikin valydamas orą tyliuoju režimu skleidžia vos 19 dB, o su drėkinimo funkcija – 25 dB. Tai galime nesunkiai palyginti su 1 metru atstumu girdimu šnabždesiu ar lapų čežėjimu, kurie sukelia 30 dB garsą.

2022-09 Daikin Altherma valytuvai trio-955dffcc509d2d4a6979e90056698f35.png

 

Kodėl DAIKIN oro valytuvai išlieka rinkos favoritai?

INDUSTEK klientai taip pat išskiria, kad DAIKIN MCK70YV oro valytuvas ne tik gerai valo orą patalpose, tačiau ir tai, jog jų nevargina jo naudojimas. Galima lengvai reguliuoti automatinį įrenginio veikimą, keisti režimus su nuotolinio valdymo pulteliu, o pats valytuvas yra ganėtinai kompaktiškas - telpa bet kurioje patalpoje, veikdamas neskleidžia didžiulio triukšmo, netrikdo rimties ir komforto.

Lietuvos gyventojai jau spėjo įvertinti DAIKIN už ekonomiškus, ergonomiškus, stilingus, patikimus bei aplinką tausojančius sprendimus. Susikurk patogią, malonią ir sveiką savo namų aplinka 365 dienas per metus su DAIKIN mikroklimato valdymo įrenginiais!

Daikin_1140x150_9-c986d3150d07e6e05245f86b575f1734.jpg

Gera savijauta – tai gurkšnis švaraus ir tyro oro!