Naujienos

2022 06 20 Industek švenčia 25 metų gimtadienį


INDUSTEK, UAB švenčia 25-ąjį gimtadienį. Būdama oficialiu DAIKIN, hawle, EBRO, WEY, ELKAY ir kitų rinkos lyderių atstovu Lietuvoje, bendrovė jau spėjo pelnyti Lietuvos gyventojų pasitikėjimą. Įmonės įkūrėjas ir generalinis vadovas Vaidas Ragaišis nuo pat pradžių turėjo aiškią ambiciją ir viziją – tiekti aukštos kokybės prekes ir paslaugas vandentvarkos įmonėms ir pasirūpinti kiekvieno lietuvio namų šildymu ir vėsinimu suteikiant jaukumą ir komfortą mūsų namuose. Verta paminėti, kad šis ilgas nueitas kelias įmonės vertybių nepakeitė.

„Didžiuojamės per 25 metus pasiektais rezultatais. Nuo pat veiklos pradžios siekiame to paties - padėti rasti efektyvius mikroklimato valdymo sprendimus kiekvienam privačiam ar verslo klientui Lietuvoje. Atstovaujame virš 20 gerai visame pasaulyje žinomų gamintojų, lyderių savo srityje. Suvieniję technines žinias ir materialius išteklius, siekiame maksimalaus mūsų klientų lūkesčių patenkinimo“, - sako Vaidas Ragaišis, INDUSTEK, UAB generalinis direktorius.

Platų asortimentą ir pažangius produktus tiekianti įmonė nuosekliai orientuojasi į ilgalaikę partnerystę ir padeda kelti kokybės kartelę vystomuose komercinės ir privačios paskirties projektuose. Verta paminėti ir tai, kad per ilgus veiklos metus įmonės vadovų komanda taip pat nepakito, o tai stiprios įmonės ir vertybių ženklas.

„Mūsų klientai mums patiki vieną svarbiausių komfortiško gyvenimo aspektų - šilumos ir vėsinimo sprendimus savo namuose bei darbo erdvėse. Mums rūpi, kad Lietuvos gyventojų namuose būtų šilta ir jauku, kad vyrautų optimalus temperatūros ir drėgmės balansas. Ir, rodos, klientai šį rūpestį vertina. Pavyzdžiui, mūsų atstovaujamas gamintojas „Daikin“ be jokios abejonės yra lyderis tarp Lietuvos statytojų bei privačių asmenų, siekiančių aukštesnės energetinio naudingumo klasės savo naujuose ar renovuojamuose namuose“, - džiaugiasi INDUSTEK, UAB vadovas.

„Daikin“ – tai pasaulinis šilumos siurblių, katilų ir kondicionavimo sistemų rinkos lyderis, kurio inovatyvūs produktai ne pirmus metus užkariauja šiaurietiškas širdis. Tai ekonomiški, ergonomiški, tylūs ir stilingi bei aplinką tausojantys sprendimai, kurie yra pasirenkami praktiškai visuose prestižiniuose Lietuvos statybų ir būsto rangos projektuose.

Kalbant apie ateitį – V. Ragaišis nedaugžodžiauja. Atsakomybė prieš esamus klientus ir partnerius  įpareigoja kreipti daugiau dėmesio į tvarių ir netaršių sprendimų pasiūlos didinimą. Tai sektoriaus ateitis, kuri jau dabar sudaro svarbią įmonės verslo dalį. Toliau taip pat atidžiai įsiklausysime į klientų atsiliepimus ir nuomones. Siekiame stiprinti savo pozicijas rinkoje ir šiuo metu, kada energetikos pasaulyje apstu pokyčių, norime būti tvirtu bet kurio vartotojo ramsčiu ieškant patikimo, kokybiško ir ilgalaikę naudą galinčio nešti sprendimo.” 

 25% nuolaida Daikin oro valytuvams ir drėkintuvams.

 

APIE

INDUSTEK, UAB įsteigta 1997 metais birželio mėn. 20 d., įmonės vadovas Vaidas Ragaišis.
Įmonės produktai ir veiklos kryptys:

  • Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai

  • Sklendės, siurbliai ir kita uždaromoji armatūra vandentvarkai bei pramonei

  • Šulinių liukai, žymėjimo lentelės ir kita produkcija miesto ūkiui

  • Vandens fontanėliai, vandens gertuvės ir vandens pildymo stotelės