Naujienos

2022 04 13 INDUSTEK dalyvauja didžiausioje Baltijos šalių statybų parodoje RESTA 2022


Paroda RESTA po dviejų metų pertraukos suburs statybų verslo atstovus iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Vokietijos, Čekijos, Rumunijos, Turkijos ir kitų užsienio šalių.

Reaguodami į inovacijų poreikį statybos sektoriuje bei parodos tematiką apie „draugiškos“ aplinkai statybos augimą ir A++ energetinio efektyvumo poreikį bei dizaino inovacijas INDUSTEK pristato naujausius „Daikin Altherma" sprendimus, kurie išsiskiria savo novatoriška klimato valdymo įranga, aukštais komfortą suteikiančiais standartais, ilgaamžiškumu bei efektyviu kainos ir vertės santykiu. Apie trečios kartos šilumos siurblius „Daikin Altherma" galite sužinoti daugiau.

RESTA – didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė statybų paroda, skirta visiems statantiems, renovuojantiems ir besidomintiems naujausiomis technologijomis. Paroda atitinka aukščiausius tarptautinėms parodoms keliamus kokybės reikalavimus, yra vienintelė specializuota paroda Baltijos šalyse pelniusi pasaulinės parodų verslo asociacijos UFI pripažinimą.

Paroda vyksta 2022 m. balandžio 20-23 dienomis. Kviečiame apsilankyti prie mūsų stendo, 4.28.

Daugiau informacijos: https://www.litexpo.lt/renginiai/resta-2022/