Naujienos

2022 01 14 Kokį šildymą pasirinkti nuosavuose namuose po renovacijos?


Laidoje "Svajonių Sodai" pasakojame apie modernų DAIKIN Altherma šildymo sprendimą oras-vanduo, kuris puikiai tinka pakeisti kietąjį kurą naudojančius aparatus. DAIKIN Altherma šilumos sprendimai yra paprastai pritaikomi prie senesnių šildymo sistemų, taip suteikdami galimybę nepatirti didelių piniginių įsipareigojimų naujinant ar renovuojant savo namų šildymą.

Daikin Altherma aukštos temperatūros šilumos siurbliai oras-vanduo yra dažnas sprendimas renovuojant šildymo sistemas bei keičiant senus šildymo katilus, nes yra lengvai ir sklandžiai integruojami su esamais vamzdynais ir radiatoriais. Jie yra pritaikomi ir sistemose, kuriose buvo naudojamas kietasis kuras ar granulės. Įdiegus Daikin Altherma šilumos siurblį, tos pačius šildymo sistemos dažnai pasiekia 3 kartus aukštesnį efektyvumą.

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl žmonės renkasi pakeisti senus boilerius ir šildymo sistemas į modernius Daikin Altherma šilumos siurblius, yra jos efektyvumas. Šie šilumos siurbliai naudoja modernias technologijas ir didžiąją dalį šilumos išgauna naudojantis lauke esančia oro temperatūra: iki 75% energijos išgaunama iš oro ir tik 25% naudojant elektrą. Tai leidžia šildyti ir vėsinti jūsų namus naudojant A+ energijos vartojimo efektyvumą.

Daugiau informacijos kaip naujas šilumos siurblys yra pritaikomas prie senų šildymo sistemų galite rasti žiūrėdami laidos „Svajonių sodai“ įrašą ir apsilankant produkto puslapyje.