Naujienos

2021 12 14 Būkite saugūs per Kalėdas ir Naujųjų Metų išvakares su DAIKIN oro valytuvais


Daikin oro valytuvai suteikia unikalią galimybę padidinti Jūsų ir Jūsų šeimos saugumą per ateinančius susibūrimus per Kalėdas ir Naujųjų Metų išvakares. Tai galėtų būti puiki Kalėdų dovana vyresniems Jūsų šeimų nariams.

Galite užsisakyti nedelsdami ir mes pasirūpinsime, kad gautumėte šiuos įrenginius kaip tik prieš Šventes. Kreipkitės info@industek.lt

Daikin oro valytuvai yra kompaktiški įrenginiai, kuriuos įsirengti ypač paprasta. Patrauklaus dizaino baltas prietaisas tiesiog pastatomas patalpoje, įjungiamas į elektros tinklą – ir viskas, negailestinga kova su virusais ir bakterijomis pradėta.

Šie japoniški oro valytuvai veikia ganėtinai paprastai, bet ypač efektyviai: trigubi dulkių ir kvapo jutikliai bei filtrai itin greitai aptinka oro užterštumą patalpose ir orą išvalo pasitelkdami moderniausias technologijas, tarp kurių ir elektrostatinis HEPA filtras bei pagrindinė Daikin patentuota Flash Streamer technologija.

Šalia neįtikėtinų oro švarinimo galimybių Daikin oro valytuvai-drėkintuvai pasižymi ir kitomis svarbiomis bei naudingomis  sveikatai savybėmis. Apie tai plačiau Kas jūsų kambario orą išvalys nuo koronovirusų ir jame palaikys optimalią drėgmę

 

Išbandytas veiksmingumas prieš koronavirusą

Gerai žinomos Prancūzijos laboratorijos „Institut Pasteur de Lille“ bandymų rezultatai parodė, kad Daikin oro valytuvai per 2,5 minutės pašalina daugiau nei 99,98 % koronaviruso. Plačiau apie tyrimo rezultatus.

 

Ypatingas Pasiūlymas

INDUSTEK siūlo įsigyti DAIKIN Oro Valytuvus už Ypatingą kainą. Akcija galioja iki 2021-12-31. Prekių kiekis ribotas. Daugiau pasiūlymo detalių rasite čia: Švarus ir tyras oras, nes juo rūpinasi DAIKIN!

 

 

Parsisiųsti