Naujienos

2021 05 01 Daikin Altherma siūlomi šildymo sprendimai. Kokį pasirinkti?


Įsivaizduokime, kad Jūs statote namą. Sau. Ir jis turi atitikti A++ energinio naudingumo klasę. Kokį tokiu atveju šildymo sprendimą Jūs pasirinktumėte?  

Lygiai tokį pat klausimą nors kartą į mėnesį gauname ir mes. Iš partnerių, klientų, draugų ar šeimos narių. 
 
Ne paslaptis, kad Industek sandėlyje galima rasti įvairius DAIKIN siūlomus šilumos siurblius: naujausius Daikin Altherma 3 oras-vanduo ir GEO, žematemperatūrį monobloką ir aukštatemperatūrius oras-vanduo, dujinį katilą. Tai ką rinktis?
 
Vienas mūsų klientas ir tuo pačiu dviejų vaikų tėvas, lygindamas skirtingus šildymo sprendimus, rinkosi vieną iš dvejų - dujinis katilas ar geoterminis šildymas. Žiūrint į įsirengimo kaštus, pasirinkimas akivaizdus.
 
Tačiau jis pasirinko Daikin Altherma 3GEO geoterminį šildymą dėl investicinės grąžos savo vaikų naudai.

Daikin Altherma 3GEO šilumos siurbliai vanduo-vanduo naudoja geoterminę energiją šildymui, vėsinimui ir karštam vandeniui tiekti bet kokiomis oro sąlygomis. Šiandien tai bene aukščiausiu energiniu ir ekonominiu efektyvumu pasižymintis sprendimas rinkoje.

Kadangi šaltasis metų laikas Lietuvoje būna ganėtinai ilgas, o saulės nuolat trūksta, neišvengiame didelių šildymo išlaidų. Tikimąsi, kad šis sprendimas sumažins išlaidas net iki ~60%.
 
Energinis efektyvumas yra viena, tačiau ne paskutinėje vietoje ir įsirengimo kaštai, tiesa? 

Mums taip pat rūpi, kad jūsų namuose būtų šilta ir jauku, todėl kreipkitės ir mes patarsime koks šilumos siurblys jums tinka labiausiai. Susipažinkite su pilnu asortimentu.