Naujienos

2021 04 08 FLOWCON - NUO SLĖGIO NEPRIKLAUSOMŲ VALDYMO VOŽTUVŲ KONCEPCIJA


INDUSTEK pristato FlowCon AS (Danija) - įmonępirmaujančią automatinių balansavimo ir valdymo vožtuvų (PICV) gamybos rinkoje.

FlowCon dar praitame šimtmetyje sugeneravo PICV koncepciją ir dar 1994 m. pirmieji ją pristatė pasauliui. Šiandien FlowCon turi vieną didžiausių sumontuotų dinaminių, nuo slėgio nepriklausomų valdymo vožtuvų bazę - virš 60 mln. vožtuvų veikia daugiau nei 60-yje pasaulio šalių.

FlowCon yra reikšmingas pasaulio rinkos žaidėjas, turintis savo biurus Danijoje, JAV (Kalifornijoje), Singapūre, Dubajuje ir Kinijoje (Šanchajuje). FlowCon grupės nariai yra FlowCon IVC ir Griswold Controls.

FlowCon - novatoriškas lyderis dinaminio hidraulinio balansavimo srityje. Jie nuolatos kuria naujus ir tobulina esamus sprendimus, atsižvelgdami į rinkoje vyraujančius poreikius, todėl gali pasiūlyti klientams aukščiausios kokybės ir efektyvumo produktus.

Šiandien, reaguodami į vykstančius pokyčius energinio efektyvumo srityje, pristatome automatinius nuo slėgio nepriklausomus valdymo vožtuvus, atitinkančius šiandieninius ŠVOK reikalavimus ir efektyviai mažinančius pastato eksploatavimo išlaidas bei didinančius energinį efektyvumą mažinant CO2 emisiją.

FlowCon šildymo ir vėsinimo valdymo vožtuvų ypatybės:

Kompaktiškas vieno įrenginio PICV, apimantis moduliuojantį valdymo vožtuvą, dinaminį srauto ribotuvą ir slėgio skirtumo valdymo vožtuvą viename korpuse.

100% autoritetas, nepriklausantis nuo slėgio nei prie vieno iš numatytų 41 srauto lygio nustatymų.

Pilna srauto moduliacija nepriklausomai nuo projektuojamo srauto užtikrina tiksliai reikiamą srautą net ir esant mažesnei apkrovai.

Paprastas įrengimas, nustatymas ir reguliavimas objekte dėl pilnai išbaigto ir visa apimančio sprendimo, kuriame srauto nustatymas yra be pakopų ir gali būti lengvai pritaikomas bet kokiam projektiniam srautui vožtuvo darbiniame diapazone. Srauto lygį nustatyti galima prieš arba po montavimo, esant poreikiui, jis gali būti pakeistas, neišimant vožtuvo iš įrenginio. Srauto reguliatorius patikimai apsaugotas, kas padeda išvengti klastojimo. Tai itin patrauklus sprendimas projektuotojams, montuotojams ir galutiniams vartotojams.

 

Parsisiųsite detalias technines specifikacijas ir daugiau informacijos apie FlowCon vožtuvus rasite čia.

 

Susidomėjote ar kilo klausimų? Susisiekime info@industek.lt