Naujienos

2021 03 10 ELKAY – GALIMYBĖ ATSIGERTI ŠVARAUS IR TYRO VANDENS VIEŠOSIOSE ERDVĖSE


Viltingai laukiant laiko, kai galėsime džiaugtis aktyviu laisvalaikiu viešosiose erdvėse, intensyviai dirbti ir mokytis, INDUSTEK pristato bekontakčius ELKAY vandens gėrimo fontanėlius ir gertuvių pildymo stoteles!

ELKAY (JAV) – tai ilgametę patirtį turinčio pasaulinio lyderio vandens gėrimo infrastruktūros gerinimo sprendimai viešosioms lauko erdvėms ir patalpoms:

- Vandens gėrimo fontanėliai

- Vandens gertuvių pildymo stotelės

- Augintinių gėrimo vietos

 

Išbandytas ir pamėgtas sprendimas

Vilniuje populiariausiose viešosiose erdvėse jau įrengtos vandens gertuvių pildymo stotelės ir gėrimo fontanėliai. Miesto gyventojai ir svečiai turi išskirtinę galimybę gerti geros ir nuolatos tikrinamos kokybės vandenį iš giluminių gręžinių. Tai tvarios aplinkos išsaugojimo sprendimas, kai nereikia naudoti vienkartinių plastikinių butelių, o troškulį numalšinti galime čia ir dabar arba papildę savo mėgstamą gertuvę. Juolab, kad Lietuvoje turime didelius resursus kokybiško vandens ir išvystytus vandentiekio tinklus.

Tai itin madingas, efektyvus ir patikimas vandens tiekimo sprendimas ne tik parkams, senamiesčio skverams, ar vasaros dieną tvankioms miesto gatvėms, bet ir mokymo, medicinos, viešąsias paslaugas teikiančioms įstaigoms, sporto klubams ir biurams.

 

ELKAY vandens gėrimo fontanėliai ir gertuvių pildymo stotelės yra pelnę ne vieną įvertinimą už:

Universalumą: įvairiai komplektuojant viename vietą taupančiame dizaine galima apjungti vandens gėrimo fontanėlį ir gertuvių pildymo stotelę. Pridėtinės vertės suteikia funkcionalumas, papildytas ypatinga filtravimo ar vandens vėsinimo sistema, apsauga nuo šalčio ar vandalinių veiksmų. Plačiame asortimente išsirinksite modelius, pritaikytus naudotis vaikams ar neįgaliesiems, lauko erdvėms ir patalpoms.

Saugumą: įsijungia ir išsijungia jutiklio pagalba, bekontakčiai - nereikia liesti rankomis, o tiekiamas vanduo tiesiai iš vandentiekio apsaugotas nuo temperatūrų kaitos ir mikrobų dauginimosi.

Draugiškumą aplinkai: jau milijardais skaičiuojama, kiek buteliukų vandens išgerta “be plastikinių buteliukų”. Tai sprendimas azartiškai įtraukiantis į savo sveikatos gerinimą ir aplinkos švarinimą. Jie ne tik puikiai atliks savo paskirtį tiek lauke, tiek patalpose, tačiau bus stilingo modernaus dizaino detale.

Technologinį patrauklumą: paprastai instaliuojami pritaikant prie esančios vandentiekio infrastruktūros, nereikalaujantys sudėtingo aptarnavimo, su paprastai keičiamais ilgalaikiais filtrais.

 

Daugiau informacijos ir reklaminę bei techninę skrajutes rasite čia.