Naujienos

2021 03 17 DAIKIN IŠMANUSIS PATALPŲ MIKROKLIMATO VALDYMAS


Ar galite įsivaizduoti, kad kontroliuojate savo namų ar darbo aplinkos mikroklimatą išmaniajame telefone įdiegta programėle?! Tai jau yra realybė su Daikin Residential Controller (Daikin patalpų kontrolės) mobiliąja aplikacija! Dar daugiau, nuo šiol tai galite daryti balsu! Jums padės virtualus asistentas, atlaisvinsiantis rankas kitiems darbams. 

Tokiu būdu DAIKIN tenkina modernios visuomenės poreikius, kuri trokšta vis didesnio mobilumo, patogumo ir paprastumo visame kame.

INDUSTEK pristatomi moderniausi trečios kartos DAIKIN šildymo ir vėsinimo sprendimai yra integruojami ir valdomi nauja išmaniąja programėle bet kuriuo metu per nuotolį. Vis dažniau žmonės gyvena judesyje, o visus reikalus susitvarkyti nori savo išmaniuoju telefonu. Valdymo balsu funkcionalumas yra pritaikytas daugeliui kalbų ir puikiai tenkina aukščiau minėtus poreikius.

Kaip veikia DAIKIN šildymo ir vėsinimo sprendimai?

DAIKIN patalpų mikroklimato kontrolės programėlėje valdymo proceso efektyvumui ir patrauklumui yra integruota:

  • Amazon Alexa ir Google Assistant, kurie užtikrina sėkmingą intuityvių patarėjų veikimą planuojant, valdant ir stebint savo šildymo ir vėsinimo įrenginius.
  • Planavimo funkcija: numatyti ir nustatyti temperatūrą ir veikimo režimus.
  • Individualiai pritaikyta valdymo funkcija, skirta valdyti visus šildymo ir/ar vėsinimo įrenginius.
  • Stebėjimo funkcija, kad po ranka visada būtų įrangos našumo ir energijos suvartojimo apžvalga.
  • DAIKIN mobilusis servisas „Stand by Me“ („Pasilik su manimi“) – platforma ryšių tarp įrangos profesionalų ir galutinių vartotojų palaikymui. Ji įgalina serviso darbuotojus ir pačius įrangos savininkus per nuotolį administruoti kelis prijungtus įrenginius, o taip pat stebėti įrangos veikimą realiuoju laiku ir duomenis apie veikimo efektyvumą kaupti bei analizuoti debesyje. 

DAIKIN dar kartą įrodė, kad yra dalis tvarių namų. DAIKIN patalpų mikroklimato išmanusis valdiklis - tai puikus sprendimas namų mikroklimatui valdyti, kontroliuoti, optimizuoti energijos sąnaudas ir taip atitikti A++ energinio naudingumo klasės reikalavimus. 

DAIKIN Europe – tai didžiausias oro kondicionavimo sistemų, šildymo siurblių ir šaldymo įrangos gamintojas Europoje, turintis 14 gamyklų, 10.000 darbuotojų. Per 90 m. patirties šildymo ir vėsinimo sprendimų kūrime DAIKIN užsitarnavo pasaulinio lyderio ir inovatoriaus vardą. 

Susidomėjote ar kilo klausimų? Susisiekime info@industek.lt