Naujienos

2021 01 14 Daikin „Streamer“ technologija nukenksmina daugiau nei 99% koronaviruso (SARS-CoV-2)


INDUSTEK, UAB oficialus „Daikin Industries“ Ltd. atstovas Lietuvoje, dalinasi partnerio atlikto tyrimo rezultatais. Daikin patvirtina savo patentuotos „Streamer“ technologijos veiksmingumą, kurio metu sėkmingai nukenksminama >99% naujojo koronaviruso (SARS-CoV-2) po 3 valandų jo švitinimo.

Tyrimų komanda atliko eksperimentą, kurio metu virusai buvo švitinami naudojant Daikin „Flash Streamer“ technologiją. Eksperimento rezultatai parodė, kad po pirmos valandos švitinimo „Flash Streamer“ išlydis nukenksmino 93,65 % koronaviruso (SARS-CoV-2), tuo tarpu po 3-ijų valandų švitinimo „Flash Streamer“ išlydis nukenksmino 99,97 % koronaviruso (SARS-CoV-2).

Tyrimus atliko „Daikin Industries“ Ltd kartu su Tokijo universiteto Biomedicinos mokslų katedros profesoriumi Shigeru Kyuwa ir tyrėjų grupe, kuriai vadovavo Okajamos mokslo universiteto Mikrobiologijos katedros profesorius  Shigeru Morikawa.

Minėti bandymai susiję tik su patentuota „Streamer“ technologija, kurią „Daikin“ diegia į kai kuriuos rinkoje žinomus ir dėl savo veiksmingumo vertinamus produktus, tokius kaip Daikin Oro valytuvai ir drėkintuvai bei oro kondicionierių „Perfera“ serija. 

„Siūlome tik patikrintus ir pasaulyje pripažintus produktus Lietuvos rinkoje, todėl turime ir Daikin oro valytuvus bei kondicionierius, kuriuose įdiegta ši pažangi „Streamer“ technologija. Turėdamas daugiau nei 90 metų patirties oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje Daikin žino, kad idealiam klimatui reikia daugiau nei tik šildymo ir vėsinimo, todėl, be jokios abejonės, paviešinti mokslininkų tyrimų rezultatai džiugina. Iš kitos pusės – stebime Daikin oro valytuvų MC55W ir MCK55W augančius pardavimus Europoje,“ – pastebi Vaidas Ragaišis, INDUSTEK, UAB generalinis direktorius ir oficialus „Daikin Europe“ atstovas Lietuvoje.

 

Apie  „Streamer“ technologiją

2004 metais „Daikin“ sukurta „Streamer“ inovatyvi technologija atlieka kenksmingų medžiagų oksidacinį skaidymą, kuris yra žymiai didesnis nei tradicinės plazmos spinduliuotės. „Streamer“ išlydis yra plazmos išlydžio rūšis, pasižyminti naujoviška oro gryninimo technologija, kuri stabiliai generuoja įgreitintų elektronų staigų srautą. Taip atsiranda dviguba galinga oro valymo sistema, grindžiama plazmos jonų išmetimu į išorę, kur šie “sugaudo” kenksmingas daleles, išvalo orą nuo virusų, grybelinių ir kitų bakterijų. 

Be to, jungdamiesi su oro komponentais, šie didelį greitį turintys elektronai pasižymi gebėjimu atlikti galingą oksidacinį skaidymą, kuris nepertraukiamai šalina kvapus, bakterijas ir patalpų oro teršalus, tokius kaip formaldehidas.

 

Šiuo metu INDUSTEK siūlo įsigyti DAIKIN oro valytuvus MC55W ir MCK55W (su Ururu drėkinimo funkcija) su „STREAMER" technologija už ypatingą kainą.

 

„Daikin Industries“ Ltd. yra lyderiaujanti japonų tarptautinė šilumos siurblių ir oro kondicionierių gamybos bendrovė, teikianti išskirtinius gaminius ir sisteminius įrenginius visuose pasaulio regionuose. 1972 metai buvo įkurta dukterinė įmonė „Daikin Europe“ Belgijoje, kurios pažangios gamyklos gaminiai pelnė pirmaujančios novatoriškų įrenginių gamintojos vardą Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. 

INDUSTEK, UAB yra oficialus „Daikin Industries“ Ltd. atstovas Lietuvoje. Bendrovė sėkmingai veikia ir užtikrina aukščiausios kokybės mikroklimato sprendimus Lietuvos rinkoje virš 20 metų, siūlydama Daikin produkciją, kuri dėl nepriekaištingo veikimo ir aukštos kokybės pelnė Lietuvos žmonių pasitikėjimą ir pripažinimą.

Daugiau informacijos apie tyrimą: https://www.daikin.eu/en_us/daikin-blog/daikins-patented-streamer-technology-inactivates-more-than-99-9-percent-of-the-novel-coronavirus.html