Naujienos

2020 12 10 Apie investijas į Daikin šildymo sprendimus skaitykite žurnale "Investuok"


INDUSTEK dalinasi apie naujausius DAIKIN šildymo sprendimus, kurie yra ne tik efektyvūs energiškai bei atitinka A++ klasę, bet ir neša juntamą ekonominę naudą vartotojams. 

Šįkart žurnalas “INVESTUOK” kalbina INDUSTEK vadovą Vaidą Ragaišį apie investicijas. Ne paslaptis, kad investavus į namo šildymo sistemų atnaujinimą, ne tik gyvensime jaukiuose ir šiltuose namuose, saugosime mus supančią aplinką, bet ir gausime ekonominę naudą – šildymo sąskaitos bus bent 10 % mažesnės. 

Kaip teigia INDUSTEK vadovas, svarbiausia, pasirinkti patikimą ir ilgametę patirtį turintį šildymo sistemų gamintoją. Tokį šiai dienai matome DAIKIN. Devyniasdešimt metų patirties, lyderystė ir žengimas priekyje šildymo sprendimų rinkoje. DAIKIN pirmoji sukūrė šilumos siurblių technologiją ir nepaliauja jos tobulinusi.

Moderniausi šilumos siurbliai DAIKIN Altherma 3 ekonomiškai ir energiškai patrauklus pasirinkimas, tenkinantis įnoringo vartotojo poreikius.

Kaip pavyzdys:

- Turint omeny, kad nuo 2021 metų visi naujai statomi namai turės atitikti A++ klasę, DAIKIN pateikia aukščiausio energinio efektyvumo sprendimus.

- Modernėjant šilumos siurblių technologijoms - atitinkamai auga poreikis užtikrinti namų stilių ir kurti jaukų mikroklimatą. Šiuo atveju DAIKIN ir šildo, ir vėsina, ir tiekia karštą vandenį, ir pateikia inovatyvius dizaino sprendimus.

-  Siekiant ekonominės naudos - vartotojai patiria kur kas mažiau išlaidų palaikyti norimą mikroklimatą. Tuo pačiu augant norui būti draugišku aplinkai - DAIKIN padeda naudoti mažiau išteklių, rinktis atsinaujinančius šilumos šaltinius, mažinti namų ūkio išmetamą CO2 kiekį.

Daugiau skaitykite naujausiame Kalėdiniame "INVESTUOK" žurnale.