Naujienos

2020 11 04 Daikin šilumos siurbliai - mes už tvarią aplinką ir gamtai draugiškus sprendimus


Vis daugiau Europos populiacijos renkasi didmiesčių daugiabučius ir būtent šių namų bendruomenės daro reikšmingiausią indėlį bendrajam CO2 emisijų dydžiui. Šildymo sezonui beįsibėgėjant svarbu suprasti, kaip gyvenamųjų namų šildymo sprendimo pasirinkimas tiesiogiai įtakoja anglies dvideginio emisijos mažinimą bei aplinkos tausojimą.

Pasirinkę pasaulyje pripažinto lyderio DAIKIN šilumos siurblius, galime būti tikri, kad tai labiausiai aplinką tausojantis šildymo sprendimas, pasižymintis inovatyvia technologija, kuri naudoja atsinaujinančią oro, vandens, žemės energiją šildymui, vėdinimui ir karštam vandeniui tiekti. 

Pavyzdžiui, DAIKIN šilumos siurblys oras-vanduo savo darbui naudoja 80 % atsinaujinančios energijos, kas reiškia, kad 5 kw šilumos gaunami iš 4 kw atsinaujinančios energijos ir tik 1 kw – iš elektros. Taip pat šie šilumos siurbliai kur kas geriau nei pirmtakai absorbuoja šilumą iš aplinkos, kas reiškia, kad išskiriama 11 proc. daugiau šilumos. 

DAIKIN Altherma 3 šilumos siurbliai yra vieni populiariausių Lietuvoje, kurių veikimui užtikrinti pakanka iki 30 proc. mažiau šaltnešio R32, lyginant su jo pirmtaku R410A. Tuo tarpu, aukštas energetinis efektyvumas A+++ pasiekiamas dėl efektyvaus atsinaujinančios energijos šaltinių išnaudojimo - net 65% veikimui reikalingos energijos išgaunama iš oro, o likę 35% - iš elektros, o tai leidžia sumažinti išskiriamo CO2 kiekį net 70%.

Be to, DAIKIN šilumos siurbliams nereikalingas kietasis kuras. Moderniai šildant namus mažinama oro tarša ir kietųjų dalelių bei kancerogenų koncentracija ore, kuriuo kvėpuojame.

DAIKIN - tai pasaulinis šilumos siurblių gamybos lyderis, kurio inovatyvūs produktai pasižymi mažomis energijos sąnaudomis, aukšta energetine klase, puikiais sezoniškumo rodikliais, plačiu savybių ir privalumų spektru. DAIKIN ypač vertinamas dėl sprendimų, apimančių nuo privačių iki centralizuotų šildymo sistemų, nuo senos statybos iki naujai statomų rajonų, nuo žemaaukštės statybos iki dangoraižių.

INDUSTEK, būdama oficialiu DAIKIN atstovu Lietuvoje, siūlo didžiausią novatoriškų šilumos siurblių pasirinkimą Lietuvos rinkoje. Daugiau informacijos ieškokite čia