Naujienos

2020 09 30 INDUSTEK dalinasi patirtimi „Lietuvos pajūris“ naujausiame leidinyje - Daikin šilumos siurbliai


Naujausiame „Lietuvos pajūris“ leidinyje INDUSTEK pasidalino DAIKIN šilumos siurblių inovacija.

DAIKIN siūlo naujus DAIKIN Altherma 3 šilumos siurblius (galios diapazonas nuo 4 iki 16 kW). Šie DAIKIN šilumos siurbliai (oras-vanduo) yra ypač efektyvūs ir patikimi: šilumos išskyrimas net prie -28 0C, o prie -20 0C lauko temperatūros efektyvumas pagerėjo net iki 50 %!

Kiekvienas iš mūsų suprantame, kaip yra svarbu tausoti gamtą bei išteklius. DAIKIN yra pirmasis gamintojas pasaulyje, pagaminęs šilumos siurblius su dar ekologiškesniu R32A šaltnešiu (freonu). Sistemos veikimo užtikrinimui pakanka iki 30 % mažiau šal tnešio. DAIKIN Altherma 3 naujos kartos šilumos siurbliai yra dar geriau šilumą absorbuojantys nei jų pirmtakai, kas praktiškai reiškia, jog išskiriama 11 % daugiau šilumos. Įrenginiai skirti namams, kotedžams, kurių šildomas plotas yra nuo 60 iki 400 kvadratinių metrų ir daugiau.

Kitas svarbus aspektas, kad šiuolaikiniai namų savininkai pageidauja įrangos, kuri ne tik gerai veikia, bet ir nepriekaištingai atrodo. DAIKIN sukūrė šilumos siurblius (oras-vanduo) su puikiomis techninėmis charakteristikomis, išskirtinio dizaino bei universalios konstrukcijos, dėl ko laimėjo net kelis prestižinius apdovanojimus.

Daigiau skaitykite naujausiame „Lietuvos pajūris“ leidinyje.