Naujienos

2020 10 01 NAUJIEJI „DAIKIN ALTHERMA 3“ ŠILUMOS SIURBLIAI (ORAS-VANDUO) IŠTIRPDYS NET ŠIAURIETIŠKAS ŠIRDIS


 

Per daugelį metų žmonių pasitikėjimą ir pripažinimą pelniusi gamintojo Daikin Industries Ltd. (DAIKIN) produkcija veikia nepriekaištingai ir „rūpinasi“ Lietuvos gyventojų būstų šildymu jau daugiau nei 15 metų. Turėdamas daugiau nei 90 metų patirties oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje DAIKIN žino, kad idealiam klimatui reikia daugiau nei tik šildymo ir vėsinimo. Tai pasaulinio lyderio inovatyvūs sprendimai. DAIKIN siūlo ekonomiškus, ergonomiškus, stilingus, patikimus bei aplinką tausojančius sprendimus.

Tobulėjant technologijoms ir keičiantis statybų reikalavimams, namams tampant vis sandaresniems, ekonomiškas ir ekologiškas šildymo būdas darosi vis labiau aktualus. Kiekvienas namo savininkas skaičiuoja investicijas į savo nekilnojamąjį turtą ir nori išnaudoti kiekvieną kvadratinį metrą vidaus ploto kaip įmanoma racionaliau. Jau šiandien galime pamiršti apie „senovines“ katilines, kurios užimdavo daug vietos; o kur dar papildomos patalpos malkoms ar anglims sandėliuoti! Šių laikų „katilinė“ sutilps į mažiau nei 0,4 kvadratinio metro. Kiekvienas naujai statomas namas turi atitikti A ir aukštesnės energinio naudingumo klasės reikalavimą. Montuojant DAIKIN Altherma šilumos siurblius, šis reikalavimas išpildomas kur kas lengviau, nes nebereikia kaminų ar oro pritekėjimo šachtų, reikalingų užtikrinti degimo procesą, dėl ko gerėja ir namo sandarumas bei energinis efektyvumas.

Gamintojas DAIKIN siūlo naujus DAIKIN Altherma 3 šilumos siurblius (galios diapazonas nuo 4 iki 16 kW). Šie DAIKIN šilumos siurbliai (oras-vanduo) yra ypač efektyvūs ir patikimi: šilumos išskyrimas net prie -28°C, o prie -20°C lauko temperatūros efektyvumas pagerėjo net iki 50% Kiekvienas iš mūsų suprantame, kaip yra svarbu tausoti gamtą bei išteklius. DAIKIN yra pirmasis gamintojas pasaulyje, pagaminęs šilumos siurblius su dar ekologiškesniu R32A šaltnešiu (freonu). Sistemos veikimo užtikrinimui pakanka iki 30% mažiau šaltnešio. DAIKIN Altherma 3 naujos kartos šilumos siurbliai yra dar geriau šilumą absorbuojantys nei jų pirmtakai, kas praktiškai reiškia, jog išskiriama 11% daugiau šilumos. Įrenginiai skirti namams, kotedžams, kurių šildomas plotas yra nuo 60 iki 400 kvadratinių metrų ir daugiau.

DAIKIN Altherma 3 šilumos siurbliai ruošia buitinį karštą vandenį, šaltuoju metų laiku šildo, o šiltuoju metų laikotarpiu vėsina namus. Taip užtikrinamas idealus mikroklimatas 365 dienas per metus. DAIKIN Išorinių įrenginių ventiliatorių varikliai yra inverterinio tipo (kintamo dažnio), todėl jie yra dar tylesni ir sunaudoja mažiau elektros energijos. Vien tik kompresoriaus pagalba DAIKIN Altherma 3 šilumos siurbliai gamina net 65°C termofikatą (be papildomo elektrinio teno pagalbos), kas puikiai tinka atnaujinant šildymo sistemą senos statybos namuose.

Atnaujinant seną šildymo sistemą, užtenka pakeisti ten sumontuotus radiatorius ar senus dujinius katilus nauju DAIKIN Altherma 3 sprendiniu. Vidiniai įrenginiai puikiai dera prie šiuolaikinio interjero dizaino ir, kadangi jiems nėra keliami reikalavimai kaip dujiniams katilams, jie neskleidžia suodžių kaip kieto kuro katilai, juos galima montuoti tiesiog garaže, skalbykloje ir netgi kambaryje.

Šiuolaikiniai namų savininkai pageidauja įrangos, kuri ne tik gerai veikia, bet ir nepriekaištingai atrodo. DAIKIN sukūrė šilumos siurblius (oras-vanduo) su puikiomis techninėmis charakteristikomis, išskirtinio dizaino, universalios konstrukcijos. Dėl savo išskirtinio bei unikalaus dizaino DAIKIN Altherma 3 yra laimėjęs kelis prestižinius apdovanojimus.

DAIKIN žengia žingsnį į priekį valdiklių srityje pristatydama nuotolinio valdymo pultelį „Madoka“, kurį galima valdyti keliais išmaniojo telefono paspaudimais. Tai neatsiejama šių dienų interjero stiliaus ir patogumo detalė.

Daikin kondensaciniai dujiniai katilai

DAIKIN dujinis katilas - tai stilingas, aukščiausios kokybės komponentų (elektroninio siurblio, specialaus lydinio šilumokaičio, dujų vožtuvo ir t.t.) dujinis katilas. DAIKIN dujinis katilas yra vienas mažiausiu ir tyliausių dujinių katilų rinkoje, kas leidžia jį montuoti virtuvinėje spintelėje ir dar liks vietos aptarnavimui. ISH tarptautinėje parodoje pristatyti naujos kartos kondensaciniai dujiniai katilai yra pelnę Reddot apdovanojimą.

DAIKIN šildymo įrangos asortimentas:

  • Daikin Altherma 3 ir 3 HT šilumos siurbliai
  • Geoterminiai/Gruntiniai šilumos siurbliai (geoterminis šildymas)
  • Hibridiniai šilumos siurbliai (oras-vanduo/dujos/saulė)
  • Dujiniai katilai
  • Monoblokas (oras-vanduo)