Naujienos

2020 07 16 „Daikin Altherma“ monoblokas - žemos temperatūros šilumos siurblys


Kompaktiškas „viskas viename“ sprendimas

Daikin Altherma“ žemos temperatūros monoblokai - tai pats kompaktiškiausias „viskas viename“ tipo šildymo sprendimas rinkoje, pasižymintis išskirtiniu efektyvumu, patikimumu ir itin žemais eksploatacijos kaštais. Šis inovatyvus produktas yra ~20% lengvesnis bei mažesnis nei artimiausias alternatyvus sprendimas. Be to, DAIKIN monoblokų montavimui reikalingas rekordiškai mažas diegimo ir veikimo laidų kiekis, o atsparumo ekstremalioms oro sąlygoms parametrai neturi lygių.

Paprastas ir greitas montavimas
Naujieji „Daikin Altherma“ žemos temperatūros monoblokai komplektuojami su uždara aušinimo skysčio sistema, todėl šios sistemos nereikia pajunginėti atskirai. Reikalingas tik vandens sistemos prijungimas ir įrenginys jau veikia! Visi esminiai hidraulikos ir kontrolės blokų sprendimai yra viename monobloko įrenginyje, todėl montavimas yra itin paprastas ir greitas. Be to, toks įrenginys sumažina montavimo klaidų riziką bei projekto kaštus, kurie kitų įrenginių atveju gali smarkiai išaugti dėl montavimui būtinų papildomų komponentų įsigyjimo. 

DAIKIN šilumos siurbliai monoblokai yra aukštos klasės oras vanduo šildymo sprendimai, idealiai tinkantys tiems namų ūkiams, kur patalpose nėra galimybių išskirti daug vietos šilumos siurblio įrengimams. Siūlydami novatoriškus sprendimus Lietuvos rinkoje, stebime ir nuolat atnaujiname sandėliuojamų prekių asortimentą, todėl siūlome įsigyti DAIKIN monobloką už ypatingą kainą. Daugiau galima rasti čia.