Naujienos

2020 02 28 DAIKIN Alcherma 3 H HT - apdovanojimais įvertintas dizainas


Turėdamas daugiau nei 90 metų patirties su oro kondicionavimo ir klimato valdymo priemonėmis mūsų ilgametis partneris DAIKIN žino, kad idealiam klimatui reikia daugiau nei šildymo ir vėsinimo.

Tuo labiau, kad namų savininkai pageidauja įrenginio, kuris ne tik gerai veikia, bet ir gerai atrodo bet kokioje patalpoje. Štai kodėl DAIKIN siekė sukurti įrenginį su puikiomis techninėmis savybėmis ir universalia konstrukcija. Dėl šių pastangų DAIKIN Altherma 3 H HT laimėjo ne vieną prestižinius dizaino apdovanojimus.

Geriausias būdas apibūdinti šį lauko įrenginį – švarus, paprastas ir nesudėtingas. Juodos horizontaliosios grotelės uždengia visą priekinę plokštę, kurios paslepia vieną ventiliatorių ir sumažina jo darbinį triukšmą, o pilka matinė apdaila perteikia išorinės sienos spalvą, kad įrenginys lengviau galėtų prisitaikyti prie skirtingos aplinkos ir kraštovaizdžio.

DAIKIN Alcherma 3 H HT pasižymi aukštu efektyvumu, žemu veikimo garsu ir unikaliu dizainu. Tai geriausia investicija į komfortą ir energijos taupymą. Šis oro-vandens šilumos siurblys gali šildyti, vėsinti ir iš karto tiekti karštą vandenį, o tuo tikslu sunaudoja mažiau energijos. Ši sistema tobulai tinka namų savininkams, kurie nori atsisakyti katilo arba tradicinės šildymo sistemos ir įsirengti ekologiškesnę ir taupesnę sistemą.

Turite klausimų? Mūsų specialitai pasiruošę suteikti įvairiapusę konsultaciją bei parinkti individualų sprendimą, atitinkantį Jūsų namų ar biuro poreikius.