Naujienos

2019 04 26 DAIKIN sprendimai didžiausioje Baltijos šalių parodoje „RESTA 2019“


INDUSTEK kartu su partneriais dalyvauja „RESTA 2019“ parodoje, kur pristatomos statybų rinkos naujienos, modernios statybinės medžiagos ir įranga. 

Šių metų „RESTA 2019“ tema – ATEITIES STATYBA. Reaguodami į inovacijų poreikį statybos sektoriuje bei parodos tematiką apie „draugiškos“ aplinkai statybos augimą ir A++ energetinio efektyvumo poreikį, INDUSTEK ilgametis partneris DAIKIN pristato naujausius rinkos sprendimus, „Bluevolution“ bei „Daikin Altherma".

DAIKIN „Bluevolution“ paremti įrenginiai naudoja 80% atsinaujinančios energijos iš oro ir 20% elektros, todėl išsiskiria savo novatoriška klimato valdymo įranga, aukštais komfortą suteikiančiais standartais, ilgaamžiškumu bei efektyviu kainos ir vertės santykiu.

Apie trečios kartos šilumos siurblius „Daikin Altherma" galite sužinoti daugiau.

RESTA – didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė statybų paroda, skirta visiems statantiems, renovuojantiems ir besidomintiems naujausiomis technologijomis. Paroda atitinka aukščiausius tarptautinėms parodoms keliamus kokybės reikalavimus, yra vienintelė specializuota paroda Baltijos šalyse pelniusi pasaulinės parodų verslo asociacijos UFI pripažinimą.

Daugiau informacijos: https://www.litexpo.lt/lt/parodos/resta-2019