Naujienos

2019 02 15 „Daikin“ dujų kondensacijos katilai


INDUSTEK ilgalaikis partneris ir oficialus Daikin atstovas Lietuvoje pristato „Daikin“ dujų kondensacijos katilus.

Šiems naujoviškiems katilams pagaminti yra naudojama novatoriška technologija, leidžianti tiekti patikimą ir energiją taupantį šildymą ir karštą vandenį. 

Inovatyvi gaminio technologija pasižymi automatiniu moduliacijos koeficientu, kuris reguliuoja degiklio galingumą, užtikrindamas nepriekaištingą ir nuolatinį dujų kondensacijos katilo darbą. Sklandus sistemos darbas reiškia didesnį komfortą, mažesnę sistemos gedimų riziką ir galimybę neutralizuoti kenksmingas medžiagas iš teršalų, galinčių atsirasti degant.

„Daikin“ prie sienos montuojami kondensaciniai katilai pasižymi išmaniu valdikliu, kuris automatiškai reguliuoja katilo šilumos gavybą ir papildomai optimizuoja veiksmingumą. Svarbu paminėti, kad šio tipo katilai vertinami už A klasės energijos efektyvumą, modernumą ir kompaktiškumą.

Gamitojas pažymi, kad surinkus tik kelias dalis ir lengvai jas sumontavus, šis sprendimas idealiai tinka renovuojant ir keičiant senus katilus. Visi kompaktiški katilai nepriekaištingai dera prie esamo vamzdyno ir radiatorių. Taipogi, renkantis efektyvesnį  sprendimą,  „Daikin“ dujų kondensacijos katilai yra geriausias pasirinkimas planuojantiems pakeisti turimą katilą labiau energiją taupančia ir mažiau kainuojančia alternatyva.  

Visų katilų asortimentas garantuoja patikimumą, geriausią patogumą ir energijos efektyvumą. Daugiau skaitykite