Naujienos

2021 04 07 Daikin Altherma 3 GEO šildymo sistema padės atsinaujinti, o dalį išlaidų padengs valstybė


Daikin Altherma 3GEO šilumos siurbliai vanduo-vanduo visą balandžio mėnesį su 30% nuolaida. Papildomai, perkant ir keičiant seną šildymo katilą į DAIKIN ALTHERMA iki pusės patirtų išlaidų galima finansuoti pagal APVA paskelbta kvietimą paramai gauti.

 

INDUSTEK siūlo įsigyti DAIKIN Altherma 3GEO visą balandžio mėnesį su 30% nuolaida. Daikin Altherma 3GEO šilumos siurbliai vanduo-vanduo naudoja geoterminę energiją šildymui, vėsinimui ir karštam vandeniui tiekti bet kokiomis oro sąlygomis. Šiandien tai bene aukščiausiu energiniu ir ekonominiu efektyvumu pasižymintis sprendimas rinkoje.

 

Daikin Altherma 3GEO - aukščiausias efektyvumas

Dėl savo modernių technologinių savybių Daikin Altherma 3GEO atitinka keliamus aukštus A+++ energinės klasės reikalavimus, tad yra patrauklus ne tik mums, tačiau draugiškas ir aplinkai, nes:

Patikimas - naudoja atsinaujinančią žemės grunto šiluminę energiją, kuri išlieka pastovi ištisus metus nepriklausomai nuo klimato.

Pasižymi dideliu energiniu efektyvumu ir našumu - savo nepriekaištingam darbui naudoja 80% atsinaujinančios energijos.

Ekologiškas - dėl įrenginiuose naudojamo šaltnešio R32, sumažina namų ūkių anglies dvideginio išmetimą iki 70%.

Ekonomiškas - DAIKIN sukurta inverterio technologija, modernus R32 šaltnešis, atsinaujinančio šaltinio šiluminė energija garantuoja ekonomiškiausią šildymo sprendimą rinkoje.

Plačiau apie ypatingus pasiūlymus skaitykite ČIA.

 

Senos sistemos atnaujinimo finansavimas į Daikin Altherma 3GEO

Pasauliniu mastu vykstanti “žalioji revoliucija” įvertino Daikin Altherma 3GEO energinį efektyvumą, todėl, keisdami seną šildymo sistemą moderniu energiškai ir ekonomiškai efektyviu Daikin Altherma 3GEO šilumos siurbliu vanduo-vanduo, galite pasinaudoti valstybės siūloma net 50% siekiančia patirtų išlaidų kompensacija.

Pagal APVA kvietime išdėstytus reikalavimus ir tvarką naujausi DAIKIN šildymo sprendimai tinka efektyviam senų šildymo sistemų atnaujinimui ir finansavimui iš valstybės fondų gauti.

Daugiau informacijos apie finansavimo tvarką ir reikalavimus rasite čia.