Naujienos

2020 08 11 Daikin Altherma 3 kartos šilumos siurbliai - už tvarią ir energiją taupančią įrangą!


46% Europos Sąjungos populiacijos gyvena didmiesčių daugiabučiuose ir būtent šių namų bendruomenės daro reikšmingiausią indėlį bendrajam ES CO2 emisijų ir suvartojimų dydžiui. Remiantis paskutinėmis ES energijos suvartojimo duomenimis, 40% visos ES suvartotos energijos ateina iš urbanistinių zonų daugiabučių.

Naujasis DAIKIN Altherma 3 kartos šilumos siurblys aprūpina gyvenamųjų namų bendrijas tvaria ir energiją taupančia įranga. Sulig šiuo nauju šilumos siurblių technologiniu sprendimu, skatindamas naudoti pilnai atsinaujinančios energijos šaltinius, DAIKIN ne tik išplečia kolektyvinės rinkos galimybes, bet ir žengia dar vieną reikšmingą žingsnį link CO2 emisijų mažinimo.

DAIKIN - tai pasaulinis šilumos siurblių gamybos lyderis, kurio inovatyvūs produktai pasižymi mažomis energijos sąnaudomis, aukšta energetine klase, puikiais sezoniškumo rodikliais, plačiu savybių ir privalumų spektru. DAIKIN ypač vertinamas dėl sprendimų, apimančių nuo privačių iki centralizuotų šildymo sistemų, nuo senos statybos iki naujai statomų rajonų, nuo žemaaukštės statybos iki dangoraižių.

Daugiau skaitykite čia