Naujienos

2020 01 20 DAIKIN - Jūsų jaukumo partneris!


Naujausiame „Lietuvos pajūris“ leidinyje INDUSTEK kartu su ilgamečiu partneriu DAIKIN pasidalino dujinių katilų bei šilumos siurblių inovacija. Į ką reiktų atkreipti dėmesį renkantis patikimą produktą kuriant namų jaukumą?

Tobulėjant technologijoms ir keičiantis statybų reikalavimams, namams tampant vis sandaresniems, ekonomiškas ir ekologiškas šildymo sprendimas darosi vis labiau aktualus. Kiekvienas namo savininkas skaičiuoja investiciją į savo nekilnojamąjį turtą ir, kaip įmanoma racionaliau, nori išnaudoti kiekvieną kvadratinį metrą. Jau šiandien galime pamiršti apie „senovines“ katilines, kuriuos užimdavo daug vietos ir papildomai reikėdavo patalpos malkoms ar anglims sandėliuoti.

Šiais laikais  „katilinė“ sutilps į mažiau nei 0,4 kvadratinius metrus. Statant naują namą yra reikalaujama A arba aukštesnės energetinės klasė. Montuojant šilumos siurblius šią energetinę klasę bus galima pasiekti lengviau, nes nebereikia kaminų ar oro pritekėjimo šachtų, reikalingų užtikrinti degimo procesą. Dėl to gerėja namo sandarumas ir energetinis efektyvumas.

Jau daugiau nei 12 metų INDUSTEK kartu su pripažintu pasaulio lyderiu DAIKIN rūpinasi Lietuvos gyventojų būstų šildymu. DAIKIN, kurdamas naujus šilumos siurblius (galios diapazonas nuo 4 iki 16kW) daug dėmesio skyrė patobulinti jų ekologiškumą, ergonomiškumą, efektyvumą (šilumos išskyrimas prie -20 0C lauko temperatūros pagerėjo net iki 50 %) bei dizainą.

Apie tai ir daugiau galima rasti naujausiame „Lietuvos pajūris“ leidinyje.
Daugiau apie DAIKIN šilumos siurblius galima rasti čia.